LOGG INN

Ut med språket!

 

Det er egentlig det som er drivkraften til Skrivepraksis – å få deg til å gi slipp på ordene du ruger på slik at du slipper de ut i verden, i en noenlunde god stil. 

Du har det kanskje som mange med deg, du har noe du ønsker å formidle, men stopper deg selv. Eller kanskje du er pålagt å formidle noe gjennom jobb, og opplever at du ikke helt behersker det – eller i det minste vet at du kunne ha behersket det enda bedre. Det er derfor Skrivepraksis eksisterer – for å være en arena hvor du slutter med å stoppe deg selv, hvor du finner nye og bedre måter å formidle på.

 

Det er rett og slett en arena hvor du skaper deg en bedre skrivepraksis.

Hvis jeg har et kall i livet, tror jeg det må ha med skriving å gjøre. Jeg graviterer nemlig alltid mot skriverelaterte ting. 

 

Som et tankskip i Sognefjorden, har jeg gradvis endret retningen min. Jeg var egentlig på life-coaching- og psykologisporet da jeg snublet borti et skriveemne på universitetet – og dermed var jeg solgt. Siden den gang har jeg skrevet en masteroppgave i retorikk, to bøker og hjulpet andre med tekstene sine. 

Selv om egen skriving har høy prioritet, er det det å hjelpe andre med deres skriveprosjekter som virkelig får opp engasjementet mitt, være seg om det er å skrive bok eller å forbedre formidlingsevnen. Jeg vil så gjerne at du skal lykkes, og har verktøyene som trengs for å gjøre det.

– Marit Segbø | skrivecoach

[email protected]